Meditatie - Katja Wognum

Monnik op hakken

Meditatie

a powerful tool

Meditatie klinkt als een ‘to-do‘ maar is juist een ‘to-be‘. Aanwezig zijn in het moment, in plaats van in gedachten bij een volgende handeling, meeting, of event. De dialoog in je hoofd kan non-stop doorgaan met als gevolg dat niet alleen je intuïtie, maar ook je creatieve ideeën en oplossingen niet doorkomen – je bent ‘in gesprek’. 

Meditatie werd mijn passie toen ik merkte dat het helemaal niet zo moeilijk was als ik altijd gedacht had. Sinds 2003 mediteer ik nu dagelijks en ik heb bij elkaar ruim twee jaar in retraite gezeten, waar ik tussen de 10 en 15 uur per dag mediteerde. Ik weet als geen ander hoe de mind werkt en hoe je er los van komt, zodat je met je aandacht volledig in het moment kunt zijn en kunt genieten van wat je doet. 

Fotografie_On_a_hazy_morning

Incidenteel onderwijs ik mijn meditatietechniek aan mensen die een persoonlijke- en spirituele groeispurt willen maken in een korte tijd. Het gaat niet zozeer over een meditatietechniek leren, maar nog meer wat je ontdekt door het mediteren en hoe je jouw leven vervolgens vorm geeft. 

Alles loslaten wat jou niet langer dient en ontwaken tot een hogere versie van jezelf.

Zodat je:

Voor wie

Je wilt van meditatie een way of life wilt maken, omdat je wilt leven in liefde en er alles uit wilt halen. Je wilt graag individuele begeleiding en een programma op maat. Het maakt niet uit of je een volledig beginner bent met mediteren, of juist al ver gevorderd. Je hoeft jezelf ook niet spiritueel te vinden, als je maar open minded en toegewijd bent.  

Interesse?

Als je interesse hebt, vraag dan een gratis kennismakingssessie aan via onderstaand formulier, of via whatsapp (+31655106085).

De meditatietraining wordt op maat gemaakt en kan ook op locatie plaatsvinden.

Ja, ik wil graag een afspraak voor een kennismakingssessie