Coachtraject - Katja Wognum
Mijn account / Inloggen

Monnik op hakken

Finding Stillness

 

Een 4 maanden mentor-traject waarin ik je begeleid naar de rust en stilte in jezelf.

 

Schermafbeelding 2020-10-29 om 13.13.55

 

Je doet je werk met passie. Je wilt doelen bereiken en iets bijdragen aan de wereld. Omdat je weet, voelt, dat het anders kan, dat jij iets in gang kunt zetten. Dat drijft je.

Maar ondanks die passie en drive heb je ook last van stress en frustratie. Want het wil niet altijd lukken zoals jij het wilt. Je irritatie reageer je af op mensen die je liefhebt. Je bent vermoeid omdat je teveel in je hoofd zit. Je vindt het eng om de controle los te laten, je twijfelt veel en ergens ben je bang om door de mand te vallen, ondanks je kennis en ervaring.

Je staat continu aan, je doet je best om het iedereen naar de zin te maken, maar je vergeet jezelf. Je mist letterlijk en figuurlijk ruimte voor jezelf.

Even er tussenuit om je op te laden is niet voldoende

Als je zo doorleeft raak je verder van jezelf verwijderd en zul je je true purpose niet vervullen. 

En hoewel het heerlijk is om yoga te doen, of er af en toe tussenuit te gaan voor een retraite of een vakantie, is het niet genoeg om een blijvende verbinding te hebben met je echte zelf. Zodra je weer op je werk bent, verval je snel weer in oude routines. 

Het hoeft niet zo te zijn

Wat je nodig hebt is loskomen van alles wat jou weerhoudt om jezelf te zijn, zodat je weer direct in contact staat met je innerlijke rust en wijsheid.

Mijn talent is rust en helderheid in jouw hoofd te brengen en je te laten herinneren wie je echt bent. 

De mind is als een doolhof waar je in vast kunt lopen, ik gids je eruit zodat je weer vanuit je hart leeft in plaats van je hoofd. 

Ik heb bij elkaar meer dan twee jaar in retraite gezeten en onnoemlijk veel uren in meditatie. Inmiddels heb ik al honderden mensen geholpen met het ervaren van innerlijke rust. 

PD.thee

Wil je:

Dan is mijn mentor traject mogelijk iets voor jou.

‘Dit programma heeft voor de diepgang gezorgd die ik nodig had om mezelf te bevrijden van alles wat me klein houdt’

5/5

– Josée Dekker, loopbaanprofessional

Wat krijg je?

En wat levert het je op?

‘Het programma heeft me veel opgeleverd, van altijd hard en oordelend naar mezelf, ben ik nu milder en liefdevoller’

5/5

– Gerda van der Wal, projectleider

Veel gestelde vragen

Dit online coachprogramma is geschikt voor mensen die toegewijd zijn aan hun persoonlijke- en spirituele groei. Leergierig, positief ingesteld en bereid tot zelfreflectie. Ze  willen graag de beste versie van zichzelf worden. 

Dit coachprogramma verlangt een eerlijk, open en nieuwsgierige houding naar jezelf. Indien je niet toegewijd bent aan je persoonlijke en spirituele groei, dan is dit niet het programma voor jou. 

Als je interesse hebt in dit coachtraject dan kun je op de link hieronder klikken om een kennismakingsessie met mij plannen. In deze sessie bespreken we jouw wens en behoeften en kijken we of we met elkaar aan de slag gaan.  Als je besluit het coachtraject te doen, dan plannen we gelijk de 1e live sessie en kun je beginnen met de modules. 

De onderwerpen van de modules zijn o.a. meditatie, de werking van de mind, loslaten, zelfliefde, leven in the present moment, dealen met not-likeminded mensen, jouw purpose hier op aarde.

‘Het programma van Katja was  een soort turbo charger die ontzettend veel in gang heeft gezet en waar ik anders in mijn eentje nog jaren mee aan het worstelen was geweest’

5/5

– Annette Kooij, accountmanager

Katja Wognum draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches