Retraite - Katja Wognum
Mijn account / Inloggen

Monnik op hakken

One day retreat

voor een últieme verbinding met jezelf

Schermafbeelding 2021-06-11 om 12.24.16
Schermafbeelding 2021-06-11 om 12.34.36

Zaterdag 4 september 2021 in Werkhoven

Het kan in het drukke leven met veel afleiding en uitdaging lastig kan zijn om de verbinding met jezelf te houden. Soms geef je teveel van jezelf en loop je leeg. Veranderingen gaan snel en je hebt niet altijd tijd om alles een plekje te geven. En in een drukke tijd sta je vaak op ‘de automaat’.

This day is for you

Om bewust te worden van wat er speelt en wat het met je doet. Om te luisteren naar de fluistering in jezelf. Niets hoeven, maar puur zijn. Even uit de de dagelijkse routine stappen en tijd en aandacht voor jezelf hebben.

Een retraite dag is altijd waardevol. Het is de voeding voor je ziel.

'Wanneer je even echt stil staat, dan krijg je een beter overzicht en kun je vervolgens een grote sprong voorwaarts maken'

Hi, ik ben Katja

Na mijn eerste ervaring met de stilte in mezelf, wilde ik meer. Dit thuiskomen voelde zo mooi, zo vertrouwd en gaf mij een diepe ontspanning en gevoel van tevredenheid. 

Ik ben meer dan twee jaar in retraite geweest en nog altijd ben ik nieuwsgierig naar wat er meer is. Al meer dan 13 jaar geef ik lezingen en retraites in Nederland en in het buitenland. Ik kijk ernaar uit om je op deze dag te helpen ervaren waar je zo’n behoefte aan hebt. 

Waking up is what you are here for. 

In this retreat

In een kleine groep begeleid ik je om ‘de stilte in jezelf’ te ervaren. Je leert een krachtige meditatietechniek die je op elk gewenst moment kunt toepassen om bij jezelf te blijven. Met deze techniek is mediteren makkelijk en leuk! 

De dag is vooral praktisch, ik deel mijn ervaring en inzichten over hoe je innerlijke rust kunt bewaren. Er is veel tijd om te oefenen met de meditatietechniek, die je daarna zelfstandig kunt toepassen.    

Praktisch

Er zijn stoelen, maar ook matjes en kussentjes aanwezig. Deze dag draait om comfort. 

Datum: Zaterdag 4 september ’21

Tijd: 10:00 – 16:30

Koffie, thee, koekjes en een lekkere (vegetarische) lunch is inbegrepen. 

Investering voor deze dag: € 197

Na het invullen van je gegevens kun je gemakkelijk online betalen met Ideal. Je ontvangt na betaling binnen een paar minuten een email met daarin meer informatie, onder andere over overnachtingsmogelijkheden op de locatie (niet inbegrepen). 

Heb je nog een vraag? Mail mij gerust op info@stilteinjezelf.nl 

Katja Wognum draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches