Coaching - Katja Wognum
Mijn account / Inloggen

Monnik op hakken

'If you are lucky enough to find a way of life you love,
you have to find the courage to live it
'
- John Irving

Coachtraject 'Finding Stillness'

werken en leven vanuit innerlijke rust en balans

Dat ons leeftempo hoog ligt werd mij vooral duidelijk na mijn 6 maanden retraite in de bergen in Mexico. Van absolute stilte belandde ik in de drukte van Amsterdam. De geluiden, de hoeveelheid informatie die op je afkomt en een onzichtbare stroom die je vooruit duwt en je het gevoel geeft altijd haast te hebben. 

Alertheid zorgt ervoor dat je hier en nu bent en niet meegezogen wordt. Het is mijn passie om je te helpen verbinden met je echte zelf. Pas dan ervaar je werkelijk de diepe rust en tevredenheid waar je naar op zoek bent. 

In vier maanden begeleid ik je naar een hoger niveau van jezelf via individuele coaching sessies. Je hebt ook toegang tot een online omgeving met video’s en audio en je ontvangt persoonlijk support tussen de sessies door via email en/of whatsapp contact.

Dit geeft het je:

De prijs voor dit traject is € 1497.

Deze coaching is ideaal als burn-out preventie, maar ook voor spirituele groei. 

“Katja zorgt ervoor dat je daadwerkelijk ervaart wat rust vinden in jezelf is. Ze heeft enorm veel kennis en dit weet ze op een hele prettige manier te vertalen in praktische oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast is ze een ontzettend lieve, warme en positieve vrouw die haarfijn aanvoelt wat je nodig hebt”. – Josée Dekker, loopbaanprofessional

“Het coachprogramma van Katja was  een soort turbo charger die ontzettend veel in gang heeft gezet en waar ik anders in mijn eentje nog jaren mee aan het worstelen was geweest.”  Annette Kooij, accountmanager bij een callcenter

Transition Coaching

een uitdaging doorstaan, zonder jezelf te verliezen

We hebben allemaal wel periodes in ons leven die veel van onze veerkracht vragen. Een scheiding, ontslag, relatieproblemen, een ernstige ziekte, emigreren, maar ook bijvoorbeeld een huwelijk of de geboorte van je eerste kind. 

Door alle emoties is het mogelijk dat je de connectie met jezelf verliest en niet meer helder hebt wat jij ervan vindt, of wat jij wilt met deze situatie. Wat er ook speelt in je leven, ik help je tijdens deze coaching om je rust te bewaren en bij jezelf te blijven, zodat je zo goed mogelijk de verandering kunt doorstaan. 

Gedurende twee maanden hebben we vier online sessies die we in overleg plannen. Tussen de sessies door geef ik je support via email en whatsapp. 

Prijs: € 997

Katja is niet alleen een intelligente, liefdevolle -en oordeelloze coach, ze put ook uit een enorme levensbron, waarmee ze steeds in het moment op je afstemt, krachtige vragen stelt en inzichten met je deelt. Als je je hele leven al voelt dat je hier op aarde bent om van betekenis te zijn op welke wijze dan ook, dan is Katja de beste coach die je je kan wensen.” – Marianne Landman, coach en trainer op haptonomische basis

Katja deelt en geeft les op een heerlijke down-to-earth manier met de nodige humor. Ze voorkomt dat je haar op een voetstuk kunt plaatsen, want ze laat zien welke weg ook zij is gegaan en nog steeds gaat, net als ieder mens. Ze helpt je te herinneren wie je écht bent en dat heeft mij echt op zielsniveau geraakt.” – Gerda van der Wal, projectleider en wandelcoach in het hoger onderwijs

Mijn aanpak

Hoewel ik opgeleid ben als stresscounsellor, gebruik ik die term niet. Coaching vind ik ook niet echt passen, ik zie mezelf meer als een mentor. Als iemand die zelf innerlijke rust heeft gevonden en daarmee anderen van dienst kan zijn. 

Mijn rust helpt jou ook tot rust te komen. Om afstand te nemen van je situatie, duidelijkheid te krijgen in wat jij wil en welke keuzes je hebt. Het is belangrijk dat je weet dat je niet gebroken bent en dat je niets verkeerd hebt gedaan. Je bent precies op de juiste plek en tijd in je leven. Juíst nu.

 Ik help je jouw grootsheid te herinneren en te ervaren, zodat jij weer kunt stralen, kunt genieten én een impact kunt maken in deze wereld. 

Mijn klanten hebben interesse in zingeving en spirituele groei, maar wel op een down-to-earth manier. De mensen met wie ik meestal werk zijn ambitieus, willen een impact maken, zijn positief en open minded en willen naar een next level.

Ik werk niet met mensen die net beginnen met hun persoonlijke- en spirituele groei, of mensen die nog onverwerkte trauma’s hebben.  Plan een gratis sessie met mij in om te kijken of ik je kan helpen.  

Tijdens de eerste sessie met Katja bracht ze al rust en helderheid in mij hoofd. Na elke sessie voelde ik mij empowered en gestimuleerd om vanuit mijn passie te gaan werken en leven.” – Sarah, ondernemer

Ik vond het heel fijn om met Katja te werken. Ze geeft duidelijke uitleg, geen enkele vraag is ooit teveel voor haar. Ook al heb ik hem al 10 keer gesteld. Zij is mijn reminder. De techniek van Katja geeft mij een bepaalde rust en doet mij beseffen dat mijn eigen stilte of kern er altijd is” – Eline, concept creator

Katja Wognum draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches