Coaching - Katja Wognum

Monnik op hakken

Een diepe verbinding met jezelf

Dat ons leeftempo hoog ligt werd mij vooral duidelijk na mijn 6 maanden retraite in de bergen in Mexico. Van absolute stilte belandde ik in de drukte van Amsterdam. De geluiden, de hoeveelheid informatie die op je afkomt en een onzichtbare stroom die je vooruit duwt en je het gevoel geeft altijd haast te hebben. 

Het kan een grote uitdaging zijn om vredig en kalm te blijven in een wereld die maar doorgaat. Maar wanneer je verankerd bent met je diepste zelf, dan is het makkelijker om om te gaan met het hoge leeftempo en om in het hier en nu te zijn. 

Ik kan je hierbij helpen.

'If you are depressed, you are living in the past
If you are anxious, you are living in the future
If you are at peace, you are living in the present'
- Lao Tzu

“Het coachprogramma van Katja was  een soort turbo charger die ontzettend veel in gang heeft gezet en waar ik anders in mijn eentje nog jaren mee aan het worstelen was geweest.”  Annette Kooij, accountmanager bij een callcenter.

Katja deelt en geeft les op een heerlijke down-to-earth manier met de nodige humor. Ze voorkomt dat je haar op een voetstuk kunt plaatsen, want ze laat zien welke weg ook zij is gegaan en nog steeds gaat, net als ieder mens. Ze helpt je te herinneren wie je écht bent en dat heeft mij echt op zielsniveau geraakt.” – Gerda van der Wal, projectleider en wandelcoach in het hoger onderwijs. 

Tijdens de eerste sessie met Katja bracht ze al rust en helderheid in mij hoofd. Na elke sessie voelde ik mij empowered en gestimuleerd om vanuit mijn passie te gaan werken en leven.” – Sarah, ondernemer

Hoewel ik opgeleid ben als stresscounsellor, gebruik ik die term niet. Ik coach, maar ik zie mezelf nog meer als een mentor. Als iemand die zelf innerlijke rust heeft gevonden en daarmee anderen van dienst kan zijn. 

Mijn rust helpt jou tot rust te komen. Om afstand te nemen van je situatie, duidelijkheid te krijgen in wat jij wil en welke keuzes je hebt. 

Je bent niet gebroken en je hebt niets verkeerd gedaan. Je bent precies op de juiste plek en tijd in je leven. 

Ik help je jouw grootsheid te herinneren en te ervaren, zodat jij weer kunt stralen, kunt genieten en een impact kunt maken in deze wereld. 

“Katja is niet alleen een intelligente, liefdevolle en oordeelloze coach, ze put ook uit een enorme levensbron, waarmee ze steeds in het moment op je afstemt, krachtige vragen stelt en inzichten met je deelt. Als je je hele leven al voelt dat je hier op aarde bent om van betekenis te zijn op welke wijze dan ook, dan is Katja de beste coach die je je kan wensen.” – Marianne Landman, coach en trainer op haptonomische basis

“Katja zorgt ervoor dat je daadwerkelijk ervaart wat rust vinden in jezelf is. Ze heeft enorm veel kennis en dit weet ze op een hele prettige manier te vertalen in praktische oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast is ze een ontzettend lieve, warme en positieve vrouw die haarfijn aanvoelt wat je nodig hebt”. – Josée Dekker, loopbaanprofessional

Interesse

Als je interesse hebt in coaching, vraag dan een gratis kennismaking sessie aan via onderstaand formulier, of via whatsapp (+31655106085).