Coaching - Katja Wognum

Monnik op hakken

Een diepe verbinding met jezelf

Dat ons leeftempo hoog ligt werd mij vooral duidelijk na mijn 6 maanden retraite in de bergen in Mexico. Van absolute stilte belandde ik in de drukte van Amsterdam. De geluiden, de hoeveelheid informatie die op je afkomt en een onzichtbare stroom die je vooruit duwt en je het gevoel geeft altijd haast te hebben. 

Het kan een grote uitdaging zijn om vredig en kalm te blijven in een wereld die maar doorgaat. Maar wanneer je verankerd bent met je diepste zelf, dan is het makkelijker om om te gaan met het hoge leeftempo en om in het hier en nu te zijn. 

Ik kan je hierbij helpen. 

Je kunt het coachtraject ‘Finding Stillness’ doen, waarvan de informatie hieronder staat, of een op maat gemaakte meditatietraing. Neem hiervoor contact met mij op. 

'Finding Stillness'

ontstijg het ego en ervaar echte vrijheid

Finding Stillness is een coachtraject waarin ik je persoonlijk begeleid om vanuit je hogere zelf te leven. Je kunt het ook je ziel noemen, je authentieke zelf, of een hogere trilling of bewustzijn. 

Op dit moment staat zeer waarschijnlijk jouw mind aan het roer, met als gevolg dat jouw handelingen en keuzes beïnvloed worden door oude patronen en overtuigingen. Hierdoor kom je vaak in soortgelijke situaties terecht, ervaar je stress en zie je de wereld niet zoals het is, maar door jouw denkwereld.  

Wanneer echter je hogere zelf aan het roer staat, dan is de mind in dienst van het zelf en bepaal jij wanneer deze nodig is. Jij bent in het hier en nu, handelt vanuit liefde en ontspanning en maakt gebruik van een oneindige bron van creativiteit en intuïtie in jezelf. Niet alleen relaties worden makkelijker en leuker, maar ook de manier waarop je om kunt gaan met de uitdagingen in het leven. Stress ervaren is nog mogelijk, maar het neemt je niet meer over. 

Tijdens de eerste sessie met Katja bracht ze al rust en helderheid in mij hoofd. Na elke sessie voelde ik mij empowered en gestimuleerd om vanuit mijn passie te gaan werken en leven.” – Sarah, ondernemer

Het 'Finding Stillness' traject houdt in:

'If you are depressed, you are living in the past
If you are anxious, you are living in the future
If you are at peace, you are living in the present'
- Lao Tzu

Voor wie is dit coachtraject?

Mijn klanten zijn mensen bij mij die veel stress ervaren, een druk hoofd hebben, niet lekker in hun vel zitten, een burn-out hebben (gehad), of er tegenaan zitten. Maar ook mensen die een grote verandering doormaken, privé of in hun werk en onzeker zijn over zichzelf of de toekomst, ze twijfelen of ze het wel goed doen. 

Het kan ook zijn dat je al een tijd bezig bent met je spirituele groei, maar dat het je niet lukt om los te komen van het ego en in het nu kunt leven.  

In ieder geval sta je open voor een spirituele benadering en ben je gewend om zelfreflectie toe te passen.

“Het coachprogramma van Katja was  een soort turbo charger die ontzettend veel in gang heeft gezet en waar ik anders in mijn eentje nog jaren mee aan het worstelen was geweest.”  Annette Kooij, accountmanager bij een callcenter

Katja deelt en geeft les op een heerlijke down-to-earth manier met de nodige humor. Ze voorkomt dat je haar op een voetstuk kunt plaatsen, want ze laat zien welke weg ook zij is gegaan en nog steeds gaat, net als ieder mens. Ze helpt je te herinneren wie je écht bent en dat heeft mij echt op zielsniveau geraakt.” – Gerda van der Wal, projectleider en wandelcoach in het hoger onderwijs

Mijn manier van werken

Hoewel ik opgeleid ben als stresscounsellor, gebruik ik die term niet. Ik coach, maar ik zie mezelf nog meer als een mentor. Als iemand die zelf innerlijke rust heeft gevonden en daarmee anderen van dienst kan zijn. 

Mijn rust helpt jou tot rust te komen. Om afstand te nemen van je situatie, duidelijkheid te krijgen in wat jij wil en welke keuzes je hebt. 

Je bent niet gebroken en je hebt niets verkeerd gedaan. Je bent precies op de juiste plek en tijd in je leven. 

Ik help je jouw grootsheid te herinneren en te ervaren, zodat jij weer kunt stralen, kunt genieten én een impact kunt maken in deze wereld. 

 

Interesse

Als je interesse hebt om met mij te werken, vraag dan een gratis kennismaking sessie aan via onderstaand formulier, of via whatsapp (+31655106085). 

Het is mogelijk om het coachtraject desgewenst op maat te maken.

Let op, ik neem niet veel coach klanten aan, om zo alle tijd en ruimte te hebben voor de mensen die ik begeleid.

“Katja is niet alleen een intelligente, liefdevolle en oordeelloze coach, ze put ook uit een enorme levensbron, waarmee ze steeds in het moment op je afstemt, krachtige vragen stelt en inzichten met je deelt. Als je je hele leven al voelt dat je hier op aarde bent om van betekenis te zijn op welke wijze dan ook, dan is Katja de beste coach die je je kan wensen.” – Marianne Landman, coach en trainer op haptonomische basis

“Katja zorgt ervoor dat je daadwerkelijk ervaart wat rust vinden in jezelf is. Ze heeft enorm veel kennis en dit weet ze op een hele prettige manier te vertalen in praktische oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast is ze een ontzettend lieve, warme en positieve vrouw die haarfijn aanvoelt wat je nodig hebt”. – Josée Dekker, loopbaanprofessional